Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat - Bidon 3 Kg -

Cod: emex111 / ID: 276601
-11%
148,00 RON
132,45 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Lacul Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat este un produs profesional, cu proprietati superioare de protectie si decorare, rezistent la diversi factori agresivi. Produsul este bicomponent, reactia de polimerizare producandu-se la combinarea celor componente: este un produs profesional, cu proprietati superioare de protectie si decorare, rezistent la diversi factori agresivi.

Domenii de Utilizare:

Lacul Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat , datorita faptului ca poate fi aplicat pe materiale diverse, permite o utilizare diversificata, de la finisari finale ale suporturior din metal de utilizare generala, top-coat pentru sisteme de pardoseli sau vopsiri epoxidice, pana la protectia betonului, in vederea sigilarii impotriva macinarii si eliminarii de praf, inaintea montarii de parchet sau pardoseala flotanta, sau a oricaror alte suprafete care necesita o protectie ridicata.

     Produsul este utilizat numai ca strat final (top-coat), si nu este indicat pentru reparatii, in amestec cu materiale pulverulente sau de duritate, ca faina de cuatz, corindonul, sau altele similare. Lacuirea cu acest tip de lac este destinata suporturilor exploatate la interior.

     Obtinerea tuturor perfomantelor produsului este conditionata de o pregatire optima a suportului, conform indicatiilor existente in Fisa Tehnica, sau recomandarilor producatorului. Se recomanda efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, in cazul aplicarii peste straturi anterioare de vopsea bicomponenta, sau suprafete din beton ce au fost intretinute cu produse de provenienta necunoscuta.

     Orice surse de contaminare, dar mai ales impregnarea cu silicati, ceruri, compusi florurati, grasimi vor trebui inlaturate, intrucat influenteaza in mod negativ atat aderenta cat si durabilitatea sistemului.Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat - Bidon 3 Kg - au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat - Bidon 3 Kg - poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat - Bidon 3 Kg -:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat - Bidon 3 Kg -

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Lac Epoxidic de Protectie EMEX Epoxy Coat - Bidon 3 Kg -

< 132.45 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.