Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
 • 0214570646

Lac de Beton Amprentat “EMEX LS PATIO” - Bidon 4 Kg

Cod: emex105 / ID: 275037
125,66 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

   Lacul pentru Beton Amprentat “Emex LS Patio” este un produs de noua generatie, monocomponent, profesional, formulat pe baza de rasini sintetice in solvent organici, special aditivat pentru marirea rezistentei si a duritatii.
   Acest tip de lac este destinat in special protejarii dalelor decorative din beton, fata de factorii de mediu, cum ar fi intemperiile, sau ciclurile de inghet-dezghet. Este caracterizat printr-o mare putere de penetrare, luciu intens, persistent, dar si buna rezistenta la radiatiile UV, umezeala in exces, si trafic.
   Performantele produsului sunt apropiate de cele ale lacurilor bicomponente, avand avantajul ca este mult mai facil de utilizat si nu necesita o pregatire specializata sau o atentie deosebita la aplicare.
   Culoare: produsul este transparent, dar poate fi usor nuantat, cu pigmenti semitranspa-renti, in diverse tente de culoare, dar care permit pastrarea aspectului initial al betonului.

Caracteristici principale:

 • Putere mare de penetrare;
 • Rezistenta la ingalbenire;
 • Timp de uscare redus;
 • Rezistenta la uzura;
 • Rezistenta la actiunea apei;
 • Rezistenta la factori de mediu;
 • Rezistenta la uleiuri minerale;
 • Confera luciu suprafetei minerale;
 • Rezistenta la inghet si UV.

Detalii de utilizare:

   Lacul pentru Beton Amprentat “Emex LS Patio” este destinat cu precadere intretinerii si protejarii suprafetelor decorative realizate din placi, dale si pavele ornamentale din beton expuse la intemperii si trafic. Se poate folosi de asemeni pentru placaje verticale si orizontale din piatra, beton, zidarie, dar si ca solutie de fixare si ancorare a pardoselilor macinate si fisurate.
   Acest tip de lac poate fi folosit, cu rezultate excelente, pe orice alte suprafete minerale, in special pe cele cimentice, cum ar fi sapele sau mozaicul.

   Pentru obtinerea de bune rezultate, sunt necesare urmatoarele operatiuni:

 • Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu Lac pentru Beton Amprentat “Emex LS Patio” se vor curata de toate impuritatile si se vor degresa in totalitate, pentru indepartarea murdariei, a grasimilor si a contaminantilor de orice fel.
 • In cazul in care exista protectii anterioare, a caror provenienta este necunoscuta, acestea se vor inlatura prin slefuire, sablare, sau alte mijloace mecanice. Se vor face teste de compatibilitate, daca lacul anterior este cunoscut ca fiind din aceeasi gama.
 • Toate operatiunile de pregatire se vor efectua doar dupa uscare completa a betonului, sau a chitului cimentic, daca lacul se foloseste pentru dale de pavaj. Remedierea imperfectiunilor se va efectua inaintea acestor operatii, si se va astepta uscare lor totala.
 • Petru obtinerea unui grad ridicat de lucriu si o rezistenta generala superioara, atat la factorii de mediu cat si la cei mecanici, se vor aplica minim 2 straturi de lac. Daca suportul are un grad mai mare de absorbtie, se vor aplica obligatoriu 3 straturi.
 • Se va avea in vedere, ca indiferent de suportul pe care se aplica acest lac, suprafata sa fie dura si compacta, fara sa prezinte risc de exfoliere sau fisurare. Toate operatiile de curatare si pregatire a suportului vor fi efectuate cat mai atent, pentru realizarea indicatorilor de performanta.

   Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Lac de Beton Amprentat “EMEX LS PATIO” - Bidon 4 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Lac de Beton Amprentat “EMEX LS PATIO” - Bidon 4 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Lac de Beton Amprentat “EMEX LS PATIO” - Bidon 4 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Lac de Beton Amprentat “EMEX LS PATIO” - Bidon 4 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Lac de Beton Amprentat “EMEX LS PATIO” - Bidon 4 Kg

< 125.66 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.