Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
 • 0214570646

Intaritor Epoxidic fara solvent “Emex I 30-30”, Transparent, Bidon 2 Kg

Cod: emex104 / ID: 275036
89,25 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

   Intaritorul Epoxidic “Emex” Seria I 30-30 este, ca si compozitie chimica, un aduct de poliamina modificata.
   Se utilizeaza la sistemele epoxidice fara solvent, pentru indeplinirea caracteristicilor tehnice, prin amestecarea a doi componenti:

 • Baza epoxidica, realizata din rasini epoxidice solvent-free si aditivi specifici. Cu exceptia pardoselilor transparente sau 3D, aceasta baza va contine si adaosuri specializate, cum ar fi faina de cuat sau α-corindonul, cat si diversi pigmenti, sau fileri; si
 • Intaritorul de tip “poliaminic modificat”, cu rolul de realizare a reticularii produsului.

Nota: Intaritorul este livrat in ambalaje predozate, pentru evitarea neconcordantelor in rapoartele de amestecare. Utilizarea intaritorului este determinanta pentru realizarea parametrilor de performanta, in mod special in ceea ce priveste uscarea, duritatea si durabilitatea. Se va avea in vedere ca in absenta acestuia, polimerizarea bazei nu este posibila, iar rezultatul va fi mult sub perfomantele asteptate.

   Utilizarea este recomandata pentru temperaturi de peste +10°C.
   Culoare: transparent, cu usoara (posibila) nuanta galbui sau roz.

Caracteristici principale:

 • Creste aderenta la beton;
 • Mareste gradul de luciu;
 • Creste rezistenta la uzura;
 • Creste rezistenta mecanica;
 • Creste rezistenta la spalare;
 • Creste rezistenta la zgariere;
 • Creste rezistenta la factori chimici;
 • Asigura realizarea unei duritati mari;
 • Mareste capacitatea de protectie impotriva coroziunii.

Detalii de utilizare:

   Intaritorul Epoxidic “Emex” Seria I 30-30, este folosit ca agent de polimerizare doar pentru produsele realizate din rasini epocidice nesolventate, din gama “Emex”, ca Pardoseala Epoxidica Autonivelanta “Emex”, dar si toate produsele similare sau conexe (cum ar fi: Pardoseala Antiderapanta “Emex”, Grund de Impregnare, Vopsea Epoxidica de Pardoseala, Martar Epoxidic, Sapa Epoxi-Cimentica, etc.
   Bineinteles, utilizarea intaritorului este in directa corepondenta cu prosusul final, caruia ii va conferi toate performantele optime, aria de utilizare fiind a produsului de baza. Mentionam, totusi, ca zonele de utilizare sunt preponderent cele de pardoseala din beton, mozaic, sapa, alte materiale cimentice, unde, in combinatie cu rasina, poate realiza diverse acoperiri cu aspect decorativ superior, dar si de mare rezistenta.
   Se foloseste cu precadere in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, industria navala, de armament, dar si in toate zonele unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic intens, etc.), ori conditii speciale de igiena (laboratoare medicale, farmacii, servicii de alimentatie publica, etc.).

Intaritorul epoxidic “Emex I 30-30”, este folosit in sisteme agrementate sanitar, si este recomandat in zonele cu cerinte maxime de igiena si protectie sanitara, ca: alimentatia publica, restaurante, cantine, industria medicamentelor, laboratoare, spitale, farmacii, indeplinind cu succes toate cerintele normelor europene.

   Este obligatorie respectarea stricta a tuturor indicatiilor, sau limitarilor din Fisa Tehnica a produsului de baza, in vederea obtinerii performantelor maxime ale peliculei finale.
   Rapoartele de amestecare sunt prezentate in documentatia fiecarui produs in parte, ele diferind in functie de tipul de sistem, temperatura si conditiile de aplicare, cat si de tipul de materialul din care este alcatuit suportul. Aceste rapoarte sunt gravimetrice, deci va fi absolut necesara cantarirea componentilor. Dozarea volumetrica prezinta riscul aparitiei de erori semnificative, datorita diferentelor de densitate existente intre loturi.

   Este recomandat pentru suprafetele interioare. Pentru suporturi situate la exterior sunt necesari aditivi speciali, ce vor fi adaugati doar industrial, de catre producator.

   Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Intaritor Epoxidic fara solvent “Emex I 30-30”, Transparent, Bidon 2 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Intaritor Epoxidic fara solvent “Emex I 30-30”, Transparent, Bidon 2 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Intaritor Epoxidic fara solvent “Emex I 30-30”, Transparent, Bidon 2 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Intaritor Epoxidic fara solvent “Emex I 30-30”, Transparent, Bidon 2 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Intaritor Epoxidic fara solvent “Emex I 30-30”, Transparent, Bidon 2 Kg

< 89.25 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.