Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX - Bidon 4 Kg

Cod: emex087 / ID: 275045
127,09 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

     Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, monocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, plastifianti, pigmenti, aditivi specifici si solventi. Produsul, caracterizat prin aderenta exceptionala la suport, stabilitate si rezistenta deosebita in medii chimice ponderat agresive, alcaline sau acide, rezistenta la apa, variatii de temperatura, abraziune si uzura, etc., este destinat pregatirii suprafetelor din beton, ca piscine sau pardoseli, pentru acoperirea cu Vopsea Clorcauciuc.


Caracteristici principale:

- Duritate excelenta;
- Produs agrementat sanitar;
- Rezistenta mare la intemperii, factori chimici, frecare;
- Rezistenta mare la agenti corozivi;
- Aplicare si intretinere usoara;
- Rezistenta mare la abraziune;
- Aderenta ridicata la suport;
- Putere mare de acoperire;
- Rezistenta excelenta la uzura.

Domenii de Utilizare:

     Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este destinat folosirii profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in mod special pentru pardoseli sau pentru piscine si hale industriale, in vederea acoperirii ulterioare cu Vopsele Clorcauciuc, atat in conditii de exterior, cat si in conditii de interior. Fiind in sistem cu Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX acest produs este agrementat sanitar si recomandat pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: spitale, laboratoare, cantine, restaurante, etc., potrivit cerintelor normelor europene.          Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei se recomanda indepartarea oricaror urme de alte vopsele prin aplicarea decapantului ecologic de tip EMEX PC ECO urmata de curatire mecanica, asperizare si desprafuire.
     Produsul este recomandat pentru piscine sau pardoseli, orice alte suprafete din mozaic, beton, sape autonivelante cimentice, placi cimentice turnate, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale testate in prealabil ce necesita atat protectie la trafic, infiltratii, umezeala sau chiar apa, sau dar si un aspect superior. Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX se poate aplica prin roluire, pensulare sau pulverizare cu aer sau air-less. Nu se va aplica in straturi groase, sau cu tragator. .
     Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX.


Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Clorcauciuc-Amorsare-Pardoseli.pdf


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX - Bidon 4 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX - Bidon 4 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX - Bidon 4 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX - Bidon 4 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX - Bidon 4 Kg

< 127.09 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.