Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX - Bidon 24 Kg

Cod: 13 / ID: 273696
493,85 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12 luni
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

     Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si fileri, pentru finisarea tencuielilor exterioare, cu grad de alb ridicat, aderenta si rezistenta foarte mari si efect de autocuratare. Acest tip de vopsea are avantajul ca nu permite murdariei sa adere la suprafata pe care a fost aplicata, aceasta putand fi indepartata foarte usor, prin spalare. Este recomandata pentru lucrarile de restaurare a monumentelor sau cladirilor. Poate fi colorata cu paste de colorare, sau livrata la culoarea solicitata.

Caracteristici principale:

- Aderenta deosebita la suport;
- Putere mare de acoperire;
- Grad de alb ridicat;
- Lavabilitate mare;
- Rezistenta mecanica mare;
- Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
- Rezistenta mare la imbatranire;
- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.
- Rezistenta mare la intemperii, variatii de temperatura, umiditate.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX, spre deosebire de vopselele lavabile clasice, nu formeaza doar o pelicula subtire pe suprafata aplicata, ci patrunde in suport, formand corp comun cu aceasta si consolidandu-l.
     Se foloseste la acoperirea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.
Vopseaua Lavabila Silicatica nu se va aplica pe placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, etc.
     Este recomandata indepartarea oricarei vopsele vechi si efectuarea prealabila de teste, pentru fiecare tip de suport pe care se va aplica.
     Pregatirea suportului inaintea aplicarii amorsei silicatice, se va face doar prin slefuire.
     Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu  Sanitizant Forte EMEX. Inainte de aplicarea vopselei, suprafetele vor fi pregatite cu Amorsa Silicatica de Perete EMEX
     Aceasta vopsea lavabila este recomandata si ca strat de fond pentru - Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX.

 

Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Vopsea-Lavabila-Silicatica-Exterior.pdf


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX - Bidon 24 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX - Bidon 24 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX - Bidon 24 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX - Bidon 24 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX - Bidon 24 Kg

< 493.85 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.