Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Vopsea Lavabila Reflectorizanta EMEX - Bidon 24 Kg

Cod: emex015 / ID: 108285
221,58 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12 luni
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

     Vopseaua Lavabila Reflectorizanta EMEX este un produs hidrosolubil, profesional, bicomponent pe baza de polimeri acrilo-stirenici, cu aditivi specifici, pigmenti si fileri speciali, cu putere mare de acoperire, destinat zugravelilor interioare. Prin aplicarea de microsfere de sticla se obtin rezistente deosebite si un efect deosebit, datorat capacitatii peliculei de a reflecta lumina, suprafetele astfel vopsite luminand pe timp de noapte. Vopseaua poate fi colorata utilizand paste de colorare, sau poate fi livrata la culoarea solicitata de beneficiar.

Caracteristici principale:

- Putere mare de acoperire;
- Aderenta mare la suport;
- Putere mare de acoperire;
- Grad de alb ridicat;
- Aplicare si intretinere usoara;
- Stralucire;
- Luminozitate pe timp de noapte;
- Rezistenta marita la spalare;
- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Lavabila Reflectorizanta EMEX este folosita atat pentru protejarea si finisarea superioara a suprafetelor interioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, pereti sau tavane de diverse structuri, cat si pentru obtinerea efectului de fotoluminiscenta.
     Fiind o vopsea lavabila de interior, desi are o rezistenta excelenta, nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau aburului. Este recomandata pentru zonele de circulatie si expunere medie, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.
     Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant Forte EMEX.
     In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX.
     Aceasta vopsea necesita perle reflectorizante.


     Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Vopsea-Lavabila-Reflectorizanta-Emex.pdf


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Vopsea Lavabila Reflectorizanta EMEX - Bidon 24 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Vopsea Lavabila Reflectorizanta EMEX - Bidon 24 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Vopsea Lavabila Reflectorizanta EMEX - Bidon 24 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Vopsea Lavabila Reflectorizanta EMEX - Bidon 24 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Vopsea Lavabila Reflectorizanta EMEX - Bidon 24 Kg

< 221.58 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.