Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Vopsea Lavabila Exterior Cuartz EMEX QT - Bidon 24 Kg

Cod: emex001 / ID: 274208
173,74 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12 luni
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

     Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT este un produs profesional de dispersie, diluabil cu apa, de calitate premium, pe baza de polimeri acrilici de mare performanta, extenderi, aditivi si adaos de cuartz micronizat, cu rolul de a conferi o duritate deosebita produsului. Se fabrica in nuante de culori conform paletarului, dar se poate nuanta si prin adaugarea de paste de colorare, produse sau recomandate de Romtehnochim.


Caracteristici principale:

- Aderenta mare la suporturi minerale;
- Pelicula dura datorata adaosului de cuart;
- Rezistenta superioara la uzura;
- Rezistenta ridicata la umiditate;
- Putere mare de acoperire;
- Rezistenta la medii alcaline;
- Rezistenta la UV;
- Rezistenta la lovituri si intemperii;
- Nu se exfoliaza, nu se creteaza si previne aparitia florescententei.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT este un produs de noua generatie, cu caracteristici de mare performanta, cu structura microporoasa si aspect mat, ce asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, datorita continutului mare de faina de cuartz cu granulatie fina, de max. 40 μm, folosit in special pentru finisarea suprafetelor exterioare.
     Este destinat cu precadere pentru folosirea la protejarea si finisarea constructiilor expuse in conditii atmosferice severe, asigurand o buna protectie impotriva umezelii a diverselor tipuri de constructii noi sau renovate. Are de asemeni capacitatea de a masca diverse imperfectiuni ale suportului.
     Se foloseste ca strat final in vederea protejarii si zugravirii decorative urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Este recomandata asperizarea si tratarea cu Sanitizant Forte Emex , pentru eliminarea si totodata prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.
     Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea Vopselei Lavabile de Exterior cu Adaos de Cuartz  Emex QT, se vor amorsa cu Amorsa de Perete Emex sau, preferabil, cu Amorsa Antimucegai Emex , atat suprafetele noi cat si reparatiile

Fisa Tehnica: https://emex.ro/lavabila-cuartz-fatade


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Vopsea Lavabila Exterior Cuartz EMEX QT - Bidon 24 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Vopsea Lavabila Exterior Cuartz EMEX QT - Bidon 24 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Vopsea Lavabila Exterior Cuartz EMEX QT - Bidon 24 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Vopsea Lavabila Exterior Cuartz EMEX QT - Bidon 24 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Vopsea Lavabila Exterior Cuartz EMEX QT - Bidon 24 Kg

< 173.74 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.