Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMAT • Bidon 24 Kg •

Cod: emex014 / ID: 276596
-15%
123,00 RON
104,96 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

    Vopseaua Lavabila Economica de Exterior NEOMATT este un produs de dispersie hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi specifici si fileri, pentru finisarea suprafetelor exterioare, cu grad de alb ridicat, aderenta buna la suport, buna etalare si aspect mat. In conditiile unei corecte pregatiri a suportului, acest tip de vopsea asigura caracteristici de pelicula bune, la preturi scazute si cu randament foarte bun. Este foarte usor de aplicat si se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata ulterior cu paste de colorare.

Caracteristici principale:
    - Aderenta buna la suport;
    - Putere buna de acoperire;
    - Grad de alb ridicat;
    - Aspect mat;
    - Timp de uscare redus;
    - Aplicare si intretinere usoara;
    - Lavabilitate;
    - Colorare in orice nuanta;
    - Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Domenii de Utilizare:

    Vopseaua Lavabila Economica de Exterior NEOMATT este folosita pentru protejarea si finisarea decorativa a suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, de diverse structuri.
     In conditiile unei corecte pregatiri a suportului, aceasta vopsea lavabila are o rezistenta buna la intemperii, umezeala, etc. Nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.). Este recomandata pentru zonele de expunere medie, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.
     Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu  
Sanitizant Forte EMEX.
     Este necesara pregatirea prealabila a suprafetelor noi sau revopsite, inainte de aplicarea vopselei. In mod obligatoriu, suprafetele noi vor fi pregatite cu
Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX.

 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMAT • Bidon 24 Kg • au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMAT • Bidon 24 Kg • poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMAT • Bidon 24 Kg •:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMAT • Bidon 24 Kg •

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Vopsea Lavabila Economica de Exterior NEOMAT • Bidon 24 Kg •

< 104.96 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.