Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Diluant pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX”

Cod: emex110 / ID: 276600
20,83 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Garantie: 12
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX“ este un produs special, cu adresabilitate restransa si de utilizare profesionala, intrebuintat pentru asigurarea unei corecte reglari a vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, emailurilor si grundurilor pe baza de rasini poliesterice saturate, realizat ca amestec ponderat de solventi organici, ce actioneaza sinergic pentru solventare si reglarea vascozitatii.

Domenii de Utilizare:

Diluantul pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX“ , este dedicat solventarii si reglarii vascozitatii produselor, inaintea aplicarii, realizate pe baza de rasini poliesterice saturate, cum ar fi vopselele, lacurile, emailurile sau grundurile poliesterice bicomponente. Are o aplicabilitate restransa si se recomanda pentru urmatoarele:

• • Email Poliesteric “Emex Estada”,

• • Grund Anticoroziv Poliesteric Bicomponent “Emex” ,

• • Alte produse pe baza de rasini poliesterice saturate, solventate.

• In conditii controlate si dupa efectuarea de teste de compatibilitate, poate fi folosit la diluarea de produse din gama celor epoxidice, sau chiar nitrocelulozice.

Nu se va folosi pentru alte aplicatii inafara celor poliesterice saturate “Emex”, decat la recomandarea expresa a producatorului si numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate, in caz contrar existand riscul compromiterii produsului. 


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Diluant pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX” au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Diluant pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX” poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Diluant pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX”:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Diluant pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX”

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Diluant pentru Rasini Poliesterice Saturate “EMEX”

< 20.83 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.