Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Grund Anticoroziv Termorezistent EMEX HTP-700 - Bidon 5 Kg

Cod: emex102 / ID: 275034
282,63 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

Grundul Termorezistent Siliconic Emex HTP-700 este un alt produs de utilizare strict profesionala, nu datorita dificultatii de aplicare, cat datorita necesitatii respectarii stricte a intructiunilor de aplicare. Este monocomponent si, desi uscarea superficiala se realizeaza prin reticulare oxidativa la aer, uscarea in profunzime si indeplinirea parametrior de rezistenta vor avea loc numai sub actiunea temperaturilor ridicate, de minim 200 °C.

Caracteristici principale:

- Aderenta mare la suporturi metalice;
- Etalare buna;
- Aplicare usoara;
- Etalare buna;
- Aspect metalizat sau mat;
- Putere de acoperire foarte buna;
- Durabilitate mare;
- Duritate optima;
- Uscare la temperatura;
- Rezistenta la temperaturi de peste 700 °C.


Domenii de Utilizare:

Cerintele privind respectarea conditiilor de aplicare, obliga la o intrebuintare a Grundului Anticoroziv Termorezistent Emex, sub o supraveghere stricta, sau asigurata de personal specializat, cu experienta. Performantele produsului, pentru elemente metalice, de otel sau fonta, expuse continuu sau temporar la temperaturi ridicate, de pana la 800 °C, sunt realizate doar dupa uscarea la o temperatura de min. 200°C, si nu pot fi optim atinse, decat prin respectarea instructiunilor de aplicare, majoritatea prevazute in Fisa Tehnica.
Suporturile, pentru care produsul este in mod special recomandat, sunt suprafetele de otel si fonta, ca: reactoare, cuptoare industriale, etuve, sobe si calorifere de fonta, tevi de esapament ori alte elemente de evacuare a gazelor, utilaje industriale, pompe, conducte, cuptoare, furnale, s.a.
  Suprafetele vechi, ce prezinta urme de rugina, indiferent daca rapida sau de lunga durata, de profunzime sau de suprafata, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Anti-Rugina Emex Rust Stop .
De asemeni, tot in cazul suprafetelor vechi, daca acestea au mai fost protejate cu alte produse de acoperire, indiferent de provenienta sau calitate, acestea vor fi inlaturate in totalitate, pana la luciu metalic, de preferinta prin sablare conform standardelor existente, sau prin slefuire mecanica, cu perii sau panza abraziva, ori decapare chimica (nu poate fi utilizata in cazul acoperilor bicomponente), cu solutii de tipul Pastei Decapante Emex PC ECO , si urmate de slefuire mecanica.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Alchido-Melaminic-Cuptor.pdf


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Grund Anticoroziv Termorezistent EMEX HTP-700 - Bidon 5 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Grund Anticoroziv Termorezistent EMEX HTP-700 - Bidon 5 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Grund Anticoroziv Termorezistent EMEX HTP-700 - Bidon 5 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Grund Anticoroziv Termorezistent EMEX HTP-700 - Bidon 5 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Grund Anticoroziv Termorezistent EMEX HTP-700 - Bidon 5 Kg

< 282.63 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.