Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX - Bidon 4 Kg

Cod: emex098 / ID: 275030
132,80 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

     Grundul Anticoroziv Poliuretanic EMEX este un produs bicomponent, profesional pe baza de rasina poliuretanica in solutie, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice, exploatate in medii corozive, atat la interior cat si la exterior. Grundul Poliuretanic se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta mare la apa si intemperii, medii chimic puternic agresive, variatii mari de temperatura, etc.


Caracteristici principale:

- Aderenta ridicata la suport;
- Putere mare de acoperire;
- Duritate mare;
- Durabilitate;
- Rezistenta excelenta la uzura;
- Rezistenta mare la intemperii;
- Rezistenta mare la hidrocarburi;
- Rezistenta mare la medii alcaline;
- Rezistenta mare la agenti corozivi.

Domenii de Utilizare:

     Grundul Anticoroziv pe Baza de Rasini Poliuretanice EMEX este destinat utilizarii profesionale, atat ca strat primar pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice exploatate in medii agresive (slab acide sau alcaline, produse petroliere: benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.), cat si la pregatirea pentru vopsire a oricaror structuri metalice.
     Produsul se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, dupa curatarea prealabila a suportului cu Decapant Ecologic EMEX PC ECO, urmata de curatare mecanica.
     In cazul existentei unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.
     Grundul Poliuretanic poate fi folosit pentru orice alte suprafete metalice: rezervoare din otel, caroserii si piese auto sau de utilaje, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
     Se poate aplica atat pe tabla zincata, cat si pe inox.
     Acest tip de grund poate fi folosit cu rezultate foarte bune in sistem cu Email Epoxidic Bicomponent sau cu Email Poliuretanic Bicomponent.

 

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Poliuretanic-Anticoroziv.pdf


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX - Bidon 4 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX - Bidon 4 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX - Bidon 4 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX - Bidon 4 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent EMEX - Bidon 4 Kg

< 132.80 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.