Telefon comenzi:
0214570646
0 Cosul Meu
Nu aveti nici un produs in cos!
Finalizeaza comanda
TOTAL:
  • 0214570646

Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX - Bidon 6 Kg

Cod: emex100 / ID: 275032
72,11 RON
pret cu TVA
pe stoc Pe stoc
Rating:
[0] voturi

Caracteristici:

Specificatii:

     Grundul Anticoroziv tip Auto EMEX este un produs profesional, monocomponent, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe, rasini melaminice, pigmenti, aditivi specifici, agenti anticorozivi ecologici de ultima generatie fara saruri de plumb sau crom, pasta de aluminiu si solventi organici, cu rezistenta mare si aderenta foarte buna la suport, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice ale caroseriilor sau subansamblelor utilajelor. Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru.

Caracteristici principale:

- Aderenta buna la suport;
- Aplicare usoara;
- Etalare buna;
- Duritate buna;
- Aspect mat;
- Timp scurt de uscare;
- Rezistenta mare la UV;
- Putere mare de acoperire;
- Rezistenta mare la agenti corozivi.

Domenii de Utilizare:

     Grundul Anticoroziv Tip Auto EMEX este destinat utilizarii profesionale ca strat primar pentru protectia anticoroziva a elementelor de caroserie si piese auto, utilaje, (macarale, poduri, stivuitoare, etc.).
     Produsul se foloseste pentru protectia suprafetelor metalice noi, dar si pentru cele care au mai fost vopsite cu produse peliculogene compatibile.
     In cazul utilizarii pe suprafete care au mai fost vopsite, se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant decapantului ecologic EMEX PC ECO, urmata de curatare mecanica.
     In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.
     Produsul este recomandat prioritar pentru caroserii si piese auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafate metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
     Diluarea se va face cu Diluant auto EMEX.
     Acest grund este folosit cu rezultate excelente in sistem cu Emailul tip Auto pentru Utilaje EMEX, dar este compatibil cu toate vopselele alchidice, cu conditia respectarii instructiunilor de aplicare.
     Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.

 

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Auto-Utilaje.pdf


Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX - Bidon 6 Kg au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX - Bidon 6 Kg poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.

Ce spun utilizatorii despre Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX - Bidon 6 Kg:

Total comentarii: [0]

Nu sunt comentarii pentru produsul: Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX - Bidon 6 Kg

Fii primul care scrie un comentariu !

Alerta pret pentru produsul Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX - Bidon 6 Kg

< 72.11 RON
* Campuri obligatorii

In momentul cand produsul va atinge pretul indicat veti fi notificat pe e-mail.